Cina în seara asta: salată italiană Farro cu legume prăjite

Cina in seara asta: salata italiană Farro cu legume prăjite ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 652 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 34 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de căței de usturoi, suc de lămâie, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este excelent. Încercați Cina în seara asta: salată Farro cu varză prăjită și sfeclă, Cina în seara asta: supă italiană de Kale și Farro, și Italian Easy: salată Farro cu linte, fasole și legume prăjite la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Într-o tavă de prăjire sau o foaie de copt, întindeți legumele tocate și stropiți generos cu ulei de măsline, asigurându-vă că există mult spațiu pentru ca legumele să se caramelizeze.
Se presară sare și se prăjește 30-40 de minute, agitând tigaia ocazional.
Se scoate să se răcească ușor și se presară cu ierburile proaspete.
Între timp, acoperiți farro sau alte cereale cu apă rece într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere și se gătește până se înmoaie, 20-30 de minute.
Se scurge bine, apoi se îmbracă cu ulei de măsline, suc de lămâie, sare și piper după gust. Aruncați cu legumele prăjite și condimentați din nou după gust. Acoperiți cu frunze de fenicul tocate și serviți.