Cina în seara asta: salată de spanac cu linte și brânză de capră crocantă

Cina în seara asta: salată de spanac cu linte și brânză de capră crocantă
Cina in seara asta: salata de spanac cu linte și brânză de capră crocantă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 951 calorii, 36g de proteine, și 66g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați panko, făină, ulei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Cina în seara asta: salată de linte verde cu spanac și brânză de capră, Cina în seara asta: Risotto de spanac cu brânză de capră, și Cina în seara asta: Orecchiette cu linte, ceapă și spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați lintea într-o oală și acoperiți cu câțiva centimetri de apă și un vârf bun sau două de sare. Aduceți la fierbere și fierbeți până se înmoaie, dar nu moale, adăugând mai multă apă, dacă este necesar, aproximativ 30 de minute. Condimentează după gust în timp ce gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți, apoi adăugați 1/2 uleiul de măsline în oală și gătiți usturoiul până când este parfumat, aproximativ 2 minute, apoi readuceți lintea în oală și gătiți încă 5 minute până se încălzește. Se amestecă pătrunjelul și uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
LinteLinte
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Între timp, împachetați ușor brânza de capră într-o măsură de 1/3 cană pentru a împărți brânza în runde, apoi apăsați-le ușor plat în torturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
4
Întindeți făina pe o farfurie mică, oul pe alta și panko sau pesmet pe o treime. Dragați brânza de capră în făină, apoi ou, apoi pesmet pentru a acoperi pe toate părțile, apoi puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
În timp ce lintea se încălzește cu usturoiul, încălziți uleiul neutru într-o tigaie mare până când este extrem de fierbinte, aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați o rundă de brânză de capră; ar trebui să sfârâie și să devină auriu în câteva minute. Repetați cu rondele de brânză de capră rămase, gătind ambele părți până devin aurii și crocante, îndepărtându-le pentru a se scurge pe prosoape de hârtie după gătit. Strângeți lintea și spanacul pe farfurii, acoperiți cu brânza de capră și terminați cu ulei de măsline stropit și sare de mare presărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
LinteLinte
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista