Cina în seara asta: salată de spanac cu linte și brânză de capră crocantă

Cina în seara asta: salată de spanac cu linte și brânză de capră crocantă
Cina in seara asta: salata de spanac cu linte și brânză de capră crocantă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 951 calorii, 36g de proteine, și 66g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați panko, făină, ulei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Cina în seara asta: salată de linte verde cu spanac și brânză de capră, Cina în seara asta: Risotto de spanac cu brânză de capră, și Cina în seara asta: Orecchiette cu linte, ceapă și spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați lintea într-o oală și acoperiți cu câțiva centimetri de apă și un vârf bun sau două de sare. Aduceți la fierbere și fierbeți până se înmoaie, dar nu moale, adăugând mai multă apă, dacă este necesar, aproximativ 30 de minute. Condimentează după gust în timp ce gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți, apoi adăugați 1/2 uleiul de măsline în oală și gătiți usturoiul până când este parfumat, aproximativ 2 minute, apoi readuceți lintea în oală și gătiți încă 5 minute până se încălzește. Se amestecă pătrunjelul și uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
LinteLinte
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Între timp, împachetați ușor brânza de capră într-o măsură de 1/3 cană pentru a împărți brânza în runde, apoi apăsați-le ușor plat în torturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4
Întindeți făina pe o farfurie mică, oul pe alta și panko sau pesmet pe o treime. Dragați brânza de capră în făină, apoi ou, apoi pesmet pentru a acoperi pe toate părțile, apoi puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Brânză De CaprăBrânză De Capră
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
În timp ce lintea se încălzește cu usturoiul, încălziți uleiul neutru într-o tigaie mare până când este extrem de fierbinte, aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați o rundă de brânză de capră; ar trebui să sfârâie și să devină auriu în câteva minute. Repetați cu rondele de brânză de capră rămase, gătind ambele părți până devin aurii și crocante, îndepărtându-le pentru a se scurge pe prosoape de hârtie după gătit. Strângeți lintea și spanacul pe farfurii, acoperiți cu brânza de capră și terminați cu ulei de măsline stropit și sare de mare presărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
LinteLinte
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista