Cina în seara asta: Orecchiette cu conopidă, slănină și pesmet
Cina în seara asta: Orecchiette cu conopidă, slănină și pesmet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,82 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 850 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de slănină, ulei de măsline, conopidă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Cina in seara asta: Orecchiette cu varza fiarta si conopida, Cina in seara asta: conopida cu Bacon si ciuperci, și Orecchiette Cu Conopidă, Pesmet, Pancetta Și Pepitos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert pentru paste. Între timp, pregătiți conopida și radeți pâinea pentru firimituri, dacă este necesar.
Într-o tigaie mare și grea, încălziți 1 lingură și jumătate de ulei de măsline la foc mediu, apoi adăugați firimiturile de pâine. Prajeste, amestecand des, pana devine auriu si usor crocant.
Scoateți într-un castron mic și ștergeți tigaia curată.
Gatiti slanina in aceeasi tigaie la foc mediu-mare cateva minute pana se face grasimea, apoi adaugati bucatile de conopida, usturoiul si un praf bun de sare. Gatiti, amestecand doar foarte ocazional, pana cand slanina este crocanta si conopida este caramelizata si aurie.
Între timp, gătiți pastele până la al dente, rezervând o cană de apă pentru paste.
Scurgeți și adăugați paste în tigaie, aruncând pentru a combina.
Adăugați ulei de măsline și apă pentru paste, după cum este necesar, pentru a obține o consistență bogată, ușor cremoasă.
Se servește cu un duș de pesmet, piper negru și parmezan.