Salsa De Vară Indiană

Salsa De Vară Indiană
Rețeta Salsan de vară indiană este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru $7.74 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 2. O porție conține 545 calorii, 22g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă de la Cheeky Kitchen are 1 fani. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sare, ceapă, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Vara Indiană, Salată de vară indiană, și Indian Summer Succotash.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laurenz V Reserve Charming Gruner Veltliner. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Laurenz V Rezervă Fermecător Gruner Veltliner
Laurenz V Rezervă Fermecător Gruner Veltliner
Aromele de mere coapte și un picant tipic Veltliner se căsătoresc pentru a crea un buchet de fructe fascinant. La gust, vinul este moale și suculent, susținut de o aciditate fină a fructelor. Foarte armonios, permițând o băutură perfect netedă. Pur și simplu fermecător!
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate69
Revista