Cina în seara asta: midii cu fenicul și slănină

Cina în seara asta: midii cu fenicul și slănină
Cina in seara asta: midii cu fenicul si Bacon este un fără gluten și primar hor d ' oeuvre. Pentru $3.63 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 702 calorii, 36g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână slănină, fenicul, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 64 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Cina In Seara Asta: Midii Cu Fenicul Si Portocala, Cina în seara asta: Linguine cu midii și Kale, și Cina În Seara Asta: Midii Picante Din Sud-Vest pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați slănină într-o oală mare setată la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand adesea cu o lingura de lemn, pana cand slanina taiata cubulete incepe sa se crispeze si a facut ceva grasime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați fenicul, reduceți focul la mediu și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3
Adăugați cimbru, usturoi, midii și vin. Acoperiți oala. Gatiti pana cand midiile s-au deschis, aproximativ 4 minute. Aruncați midii care nu se deschid. Când midiile sunt gata, opriți focul și adăugați unt, pătrunjel și suc de lămâie. Se amestecă bine și se condimentează după gust cu sare și piper. Aruncați midii într-un castron mare și serviți cu pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate30
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista