Cina in seara asta: midii cu fenicul si Bacon este un fără gluten și primar hor d ' oeuvre. Pentru $3.63 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 702 calorii, 36g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână slănină, fenicul, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 64 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Cina In Seara Asta: Midii Cu Fenicul Si Portocala, Cina în seara asta: Linguine cu midii și Kale, și Cina În Seara Asta: Midii Picante Din Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați slănină într-o oală mare setată la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand adesea cu o lingura de lemn, pana cand slanina taiata cubulete incepe sa se crispeze si a facut ceva grasime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați fenicul, reduceți focul la mediu și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3
Adăugați cimbru, usturoi, midii și vin. Acoperiți oala. Gatiti pana cand midiile s-au deschis, aproximativ 4 minute. Aruncați midii care nu se deschid. Când midiile sunt gata, opriți focul și adăugați unt, pătrunjel și suc de lămâie. Se amestecă bine și se condimentează după gust cu sare și piper. Aruncați midii într-un castron mare și serviți cu pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cutie De Spaghete Uscate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Resturi Proaspete
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.