Cina în seara asta: fasole Fava cu dovlecei la grătar și crutoane de usturoi de casă

Cina in seara asta: fasole Fava cu dovlecei la grătar și crutoane Garlicky de casă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.87 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 938 calorii, 33g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați câteva baghete, cimbru, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 27 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Încercați Cina in seara asta: Bucatini cu fasole Fava, Cina în seara asta: Paste cu fasole Fava, ardei gras roșu și slănină, și Cina în seara asta: caserolă de pui cu Moreluri, fasole Fava și cartofi de primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. aduceți o oală cu apă sărată la fiert și gătiți fasolea descoperită până când fasolea este doar fragedă, aproximativ 5 minute.
Transferați într-un castron plin cu apă cu gheață pentru a le răci rapid și setați culoarea, apoi strecurați fasolea de pe coajă și puneți-o deoparte.
Între timp, amestecați împreună 2 linguri de ulei de măsline cu 1 cățel de usturoi tocat, cimbru și o linguriță de sare.
Adăugați pâinea și aruncați pentru a acoperi, apoi coaceți timp de 10 minute, amestecând o dată la jumătate.
Tăiați capetele dovlecelului și tăiați-le în fâșii, apoi stropiți cu ulei de măsline și câțiva vârfuri de sare.
Încălziți o tigaie cu grătar crestat (sau o tigaie obișnuită va funcționa) la foc mare și grătați sau gătiți dovleceii timp de aproximativ 2 minute/lateral, până când sunt fierte, dar nu moale. Se lasă să se răcească, apoi se taie în bucăți de mușcătură.
Aruncați dovleceii, fasolea fava și menta cu usturoiul rămas, sucul de lămâie și o lingură de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper, apoi se transferă în boluri și se acoperă cu crutoane și parmezan.