Cina în seara asta: conopidă și cartofi dulci în sos picant de roșii cu caju

Cina în seara asta: conopidă și cartofi dulci în sos picant de roșii cu caju
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 371 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți conopidă, cartofi dulci, caju și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cina in seara asta: cartofi dulci picante cu var, Cina în seara asta: sos picant de roșii prăjite și piper, și Cina In Seara Asta: Piure De Cartofi Dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă uleiul într-o tigaie mare sau cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați caju și gătiți timp de 30 de secunde și apoi îndepărtați cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Adăugați semințele de chimen și muștar și gătiți încă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Adăugați ceapa. Gatiti, amestecand des, aproximativ 5 minute sau pana se rumenesc usor. Aruncați roșiile și ardeiul serrano. Întoarceți focul la mediu și gătiți, amestecând des, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La AmbeleLime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați conopida, cartofii dulci, apa și sarea. Amestecați pentru a combina și apoi acoperiți, dați focul la mediu-mic și gătiți timp de aproximativ 15 minute sau până când legumele sunt fragede. Ar putea dura 20 de minute. Se amestecă la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Adăugați mazărea, acoperiți oala și gătiți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Se servește cu o stropire de coriandru și caju. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
CajuCaju
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Revista