Cina În Seara Asta: Carne De Porc La Grătar În Stil Romesco

Cina in seara asta: gratar Romesco stil de carne de porc ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 498 calorii. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de migdale, filet de porc, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Ce să faci pentru cină în seara asta?? Carne De Porc Și Paste În Stil Bruschetta, Cina în seara asta: cotlete de porc la grătar marinate în Mojo, și Cina în seara asta: filet de porc la grătar cu sos de mărar de muștar și dovlecel Murat rapid pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați filetul cu puțin ulei, un vârf sau două de sare și câteva ture de piper negru. Preîncălziți un grătar sau încălziți o tigaie la foc mediu.
Grill carne de porc, în bucăți, dacă este necesar pentru a se potrivi, până când un termometru citește 150 F, aproximativ 20-25 de minute.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și adăugați usturoiul, apoi migdalele, prăjind până devin aurii.
Scoateți-le din ulei cu o lingură cu fante.
Adăugați ardeiul și cayenne în ulei, amestecând continuu până se infuzează în ulei, apoi adăugați oțetul și fierbeți timp de 1 minut.
Aruncați rucola și ardeii cu sosul de ulei și oțet, acoperiți cu carnea de porc, apoi presărați migdale și usturoi deasupra.