Cina în seara asta: calmar prăjit cu sos Marinara

Cina în seara asta: calmar prăjit cu sos Marinara
Cina in seara asta: calmar prăjit cu sos Marinara ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 4580 calorii, 45g de proteine, și 478g de grăsime pe porție. Pentru $6.81 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de zară, făină, lămâi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este grozav. Încercați Cina În Seara Asta: Calmar Prăjit (Ojinguh Bokkeum), Cina în seara asta: calmar prăjit cu ulei de Chili, și Cina în seara asta: calmar cu smog elvețian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se toarnă Zara într-un castron de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați calmarul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
4
Încălziți uleiul în cratiță de 4 litri sau cuptor olandez la 360 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Aruncați făina pe un vas mare de copt și amestecați piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Adăugați calmarul și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
7
Se transferă în sita cu plasă de sârmă și se agită peste castron pentru a îndepărta excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Se prăjește calmarul 1/4 la un moment dat timp de cel mult 1 minut, agitând cu filtru de plasă de sârmă sau păianjen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
9
Scurgeți bucățile într-un bol căptușit cu un prosop de hârtie și condimentați imediat cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Transferați în setul de grătar peste foaia de copt cu ramă păstrați cald în cuptor în timp ce prăjiți loturile rămase. Lăsați uleiul să revină la 360 de grade F între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Serviți imediat cu pene de lămâie și sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Revista