Cina Petrecere Somon
Cina de somon este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 4,26 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 307 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de muștar dijon, maioneză, germeni de grâu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Seria De Petreceri-Partea 3: Somon Cu Ierburi, Idei de cină pentru o petrecere tematică italiană, și Cina Petrecere De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Niște prieteni vechi au venit la cină în seara asta cu copiii lor și doar în timp ce serveam mi-am dat seama că, din neatenție, făcusem o cină în întregime portocalie. Nu vă pot arăta totul pentru că fotografiile mele cu farfuriile au ieșit prea neclare, dar permiteți-mi să rezum: "somon de cină" (urmează rețeta)latkes de cartofi dulci
Conopidă portocalie prăjită
Suc de fructe Butternut prăjit în cuburi
Macaroane de casă și brânză (pentru veggie de 10 ani)Hmm. Adică, beta carotenul este grozav și toate astea, dar m-ar fi ucis să pun puțin verde pe farfurie? Bucătar prostuț. Avea un gust grozav, totuși.Acest fel de mâncare cu somon este unul dintre standbys-urile mele de petrecere. Poate fi pregătit și refrigerat cu ore în avans și durează doar 15 minute pentru a se coace.Somon de cină 8 file de somon cu lățimea de doi inci (sau o parte întreagă de somon într-o singură bucată)2 linguri muștar Dijon1 / 4 cană maioneză2 linguri zest de lămâiesuc de o lămâie mică2 linguri tarhon uscat (sau proaspăt, dacă îl aveți)1/4 cană germeni de grâu simplisare și piper
Așezați somonul pe o foaie de copt tapetată cu folie. Sare și piper fileurile.
Se amestecă muștarul, maioneza, coaja de lămâie, sucul de lămâie și tarhonul.
Răspândiți amestecul Liberal pe toate părțile somonului.
Presărați germeni de grâu deasupra și apăsați în pește; aceasta va acționa ca o crustă atunci când peștele se coace.
Coaceți la 375 de grade timp de 15 minute. Dacă aveți o setare de convecție, utilizați-o timp de 10 minute, iar germenii de grâu se vor crăpa puțin. E frumos oricum.Resturile, dacă le aveți, fac o salată excelentă de somon.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.