Cina Inteligentă De Pizza

Cina inteligentă de Pizza necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 5 și costă 2,69 USD pe porție. Acest curs principal are 421 calorii, 13g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de roșii cherry, 3 linguri. Kraft lite zesty sos italian, di giorno recolta de grâu crusta pizza supremă, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicios. Pentru a consuma zmeura, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes de vanilie cu cremă de lămâie și zmeură ca desert. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ BBQ pui Pizza: o cină satisfăcătoare & Stubb ' s BBQ sos Giveaway, Cutie Smart, și Inteligent crab linguine.
Instrucțiuni
Coaceți pizza conform instrucțiunilor de pe pachet.
Între timp, amestecați toate ingredientele rămase, cu excepția zmeurii.
Serviți pizza cu salata și zmeura.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon