Cina in seara asta: supa Sunchoke cu lamaie si sofran
Cina in seara asta: Sunchoke supa cu lamaie si sofran ar putea fi doar supa pe care il cautati. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.17 pe portie. O porție conține 237 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de migdale, ulei de măsline, șofran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: pui și orez cu șofran, Cina în seara asta: Paste cu conopidă sufocată și șofran, și Cina in seara asta: pui fript cu șofran și lămâi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Turnați uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare sau o oală grea cu capac. Întoarceți focul la minim și adăugați ceapa. Acoperiți oala și gătiți timp de 20 de minute, amestecând la fiecare 2 până la 3 minute.
Scoateți capacul, dați focul la mediu și aruncați usturoiul și sunchokes. Gatiti inca 2 minute, amestecand ocazional. Apoi turnați bulionul de pui și dați focul la mare.
Se presară cu un vârf de sare și piper. Când este pe cale să fiarbă, reduceți focul la foc mic, acoperiți și gătiți timp de 30 de minute.
Între timp, aduceți o oală mică cu apă la fierbere.
Adăugați migdalele într-un castron și apoi turnați apa clocotită deasupra.
Lăsați să stea 1 minut, apoi scurgeți și clătiți sub apă rece. Uscați-le și apoi macinați-le într-o râșniță de condimente sau mortar și pistil.
Bateți apa și pasta de migdale în supă.
Adăugați vârful de șofran, sucul de lămâie și pătrunjelul. Condimentează cu sare și piper după gust.