Cina in seara asta: somon cu sos de citrice

Cina in seara asta: somon cu sos de citrice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 704 calorii, 34G de proteine, și 60g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,46 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, fileuri de somon, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Cina în seara asta: salată de somon prăjită cu șalotă prăjită și sos de Chile, Cina în seara asta: Linguine cu creveți prăjiți cu citrice, și Cina in seara asta: Cracker de orez-ton Crustat cu sos picant de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți sucul de portocale la fiert într-o cratiță mică și reduceți 5-7 minute până când este gros și siropos. Ar trebui să aveți aproximativ o lingură.
Combinați acest lucru cu ingredientele de pansament rămase, cu excepția uleiului într-un bol de amestecare.
Bateți pentru a combina, apoi adăugați uleiul într-un flux lent, amestecând constant, pentru a crea o emulsie. Condimentați după gust și reglați aciditatea după bunul plac cu suc de lămâie.
Preîncălziți un grătar și aruncați somonul cu uleiul, pătrunjelul, sarea și piperul. Grătiți mai întâi cu pielea în jos, apoi pe măsură ce pielea începe să se crape și să dezvolte urme de grătar, întoarceți-vă cu atenție cu clești și terminați de gătit pe cealaltă parte până la coacerea dorită, 3 până la 4 minute pe fiecare parte la foc mare.
Se servește cu pansamentul.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.