Cina In Seara Asta: Rapid Tikka Masala

Cina In Seara Asta: Rapid Tikka Masala
Nevoie de o curs principal fără gluten și דל פחמימות,? Cina în seara asta: Tikka Masala rapidă ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 457 calorii, 27G de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 230 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de piept de pui, pudră de chili, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina In Seara Asta: Creveți Tikka Masala, Pui Rapid Tikka Masala, și Pui rapid Tikka Masala pentru doi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, radeți jumătate din ghimbir și curățați lămâia. Apoi adăugați usturoiul, coriandrul, 1 lingură de ulei vegetal, jumătate de suc de lămâie, o lingură de iaurt, sare și piper. Se amestecă, se adaugă puiul în castron și se lasă deoparte la marinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
În timp ce carnea se marinează, încălziți uleiul rămas într-o tigaie grea și mare la foc mic. Tăiați aproximativ ghimbirul rămas și adăugați-l în ulei cu ceapa. Gatiti usor timp de 10-15 minute pana se destrama si se caramelizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați condimentele și amestecați bine pentru a combina. Gatiti inca 2-3 minute pentru a va casatori cu aromele. Se condimentează cu un vârf bun de sare, apoi se răzuiește într-un castron și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Creșteți căldura la mediu-mare și adăugați bucățile de pui. Gatiti, intorcand ocazional, pana se rumeneste si se fierbe, dar inca fraged. Întoarceți amestecul de ceapă în tigaie și adăugați smântâna dacă folosiți, sau făina apoi iaurtul. Se amestecă pasta de roșii și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Verificați condimentele, adăugând sare sau suc de lămâie, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Se servește cu orez basmati sau naan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
NaanNaan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista