Cina In Seara Asta: Lemony Chickpea Stir-Fry
Dacă $1.46 pe portie se încadrează în bugetul dvs., cina în seara asta: Lemony Chickpea Stir-Fry ar putea fi un remarcabil fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 2 porții cu 337 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați năut, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Încercați Cina in seara asta: pui Lemony cu sos de coriandru, Cina In Seara Asta: Bruschetta De Naut, și Cina In Seara Asta: Salata De Naut Marinat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți o lingură de ulei de măsline sau ghee la foc mediu-mare și amestecați un vârf bun de sare.
Adăugați năutul și saut-ul până când începeți să colorați, apoi adăugați ceapa sau șalota. Continuați să gătiți până când nautul este profund auriu.
Adăugați verdeață și gătiți până se ofilesc, apoi scoateți totul din tigaie pe o farfurie mare.
Încălziți uleiul sau ghee-ul rămas în aceeași tigaie la foc mediu și sotati dovleceii până se rumenesc ușor, 1 până la 2 minute.
Adăugați ardeiul și gătiți încă un minut, apoi adăugați din nou amestecul de naut.
Se amestecă bine, se gustă pentru condimente și se ia de pe foc.
Adăugați coaja de lămâie și sucul și aruncați bine.
Se servește cu piper negru proaspăt crăpat.