Cina in seara asta: Harissa și iaurt-pui marinat

Cina in seara asta: Harissa și iaurt-pui marinat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina în seara asta: Harissan și pui marinat cu iaurt. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 692 calorii, 37g de proteine, și 59G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 113 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, linguri generoase de iaurt grecesc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Tacos de pui marinat cu iaurt cu Harissa, Iaurt marinat pui la gratar cu Harissa, și Pui marinat cu iaurt cu Harissan si Riceselecta amestec Regal de amestec Regal de orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți harissa în iaurt într-un castron, apoi amestecați uleiul de măsline. Rezultatul va fi oarecum coagulat, ceea ce ar trebui să arate. Condimentează după gust cu sare și piper, apoi acoperă bucățile de pui în marinată și lasă să stea cel puțin 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
HarissaHarissa
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Încălziți o tigaie de carne, grătar sau grătar până când este foarte fierbinte, apoi gătiți puiul cu partea pielii spre flacără pentru a crocanta pielea. L-am gătit aproximativ 75 la sută din drum acolo cu pielea spre sursa de căldură pentru a asigura o crustă grozavă, apoi l-am întors doar pentru a termina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
La fel cum puiul se desprinde de pe foc, împrăștiați cu frunzele de mentă, astfel încât să se ofilească de la căldura puiului (dacă gătiți sub broiler, îl puteți trimite înapoi sub flacără pentru câteva clipe pentru a le înmuia).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
4
Serviți imediat în timp ce este suculent și sfârâit.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista