Cina in seara asta: cotlet de porc cu pere și Vidalia Pan Gravy

Cina in seara asta: cotlet de porc cu pere și Vidalia Pan Gravy
Cina in seara asta: cotlete de porc cu pere și Vidalia Pan sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 341 calorii, 30g de proteine, și 19g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapa vidaliană, sarea kosher, portul tawny și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 63 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc cu sos de tigaie cu pere și Vidalia, Cina in seara asta: cotlet de porc cu ' praf Magic, și Cina In Seara Asta: Porcini-Cotlet De Porc Frecat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați rafturile cuptorului în poziția de mijloc inferioară și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Combinați sare, piper și linguriță de făină în castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Presărați amestecul pe ambele părți ale cotletelor de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
4
Se toarnă ulei în tigaie din fontă de 10 inci setată la foc mare. Când începe să fumeze, adăugați cotlete. Gatiti pana cand sunt bogate si maro auriu pe fund, aproximativ trei minute. Întoarceți fiecare și gătiți până când cealaltă parte devine maro aurie, aproximativ încă trei minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Întoarceți din nou cotletele, apoi transferați cu atenție tigaia de fier în cuptor. Gatiti pana cand temperatura interna ajunge la 140 de grade F, ceea ce ar trebui sa dureze aproximativ 3 minute. Verificați cu termometrul pentru carne. Când ați terminat, îndepărtați cu grijă tava.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Transferați cotletele într-un platou și acoperiți cu folie de aluminiu pentru a vă încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
7
Puneți tigaia din fontă peste capul mediu-mic și adăugați ceapa, jumătate din pere și untul. Gatiti pana cand ceapa se inmoaie si se transforma translucid, aproximativ patru minute. Se amestecă ocazional, casarea orice biți rumenite off tigaie cu lingura de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Se toarnă bulionul de pui într-un castron de dimensiuni medii și se amestecă în făina rămasă. Asigurați-vă că nu există bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Turnați acest lucru în tigaie din fontă împreună cu sherry și oțet. Întoarceți căldura la mediu-mare și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați orice sucuri din farfurie care ține Cotletele de porc. Se fierbe puternic, amestecând des, până se reduce la jumătate, aproximativ 4 minute. Opriți focul, adăugați perele rămase și amestecați bine. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
11
Serviți Cotletele de porc cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
12
Se ornează cu scallions tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista