Cina in seara asta: cotlet de porc cu pere și Vidalia Pan Gravy

Cina in seara asta: cotlet de porc cu pere și Vidalia Pan Gravy
Cina in seara asta: cotlete de porc cu pere și Vidalia Pan sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 341 calorii, 30g de proteine, și 19g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapa vidaliană, sarea kosher, portul tawny și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 63 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc cu sos de tigaie cu pere și Vidalia, Cina in seara asta: cotlet de porc cu ' praf Magic, și Cina In Seara Asta: Porcini-Cotlet De Porc Frecat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați rafturile cuptorului în poziția de mijloc inferioară și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați sare, piper și linguriță de făină în castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Presărați amestecul pe ambele părți ale cotletelor de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
4
Se toarnă ulei în tigaie din fontă de 10 inci setată la foc mare. Când începe să fumeze, adăugați cotlete. Gatiti pana cand sunt bogate si maro auriu pe fund, aproximativ trei minute. Întoarceți fiecare și gătiți până când cealaltă parte devine maro aurie, aproximativ încă trei minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Întoarceți din nou cotletele, apoi transferați cu atenție tigaia de fier în cuptor. Gatiti pana cand temperatura interna ajunge la 140 de grade F, ceea ce ar trebui sa dureze aproximativ 3 minute. Verificați cu termometrul pentru carne. Când ați terminat, îndepărtați cu grijă tava.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Transferați cotletele într-un platou și acoperiți cu folie de aluminiu pentru a vă încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Puneți tigaia din fontă peste capul mediu-mic și adăugați ceapa, jumătate din pere și untul. Gatiti pana cand ceapa se inmoaie si se transforma translucid, aproximativ patru minute. Se amestecă ocazional, casarea orice biți rumenite off tigaie cu lingura de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se toarnă bulionul de pui într-un castron de dimensiuni medii și se amestecă în făina rămasă. Asigurați-vă că nu există bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Turnați acest lucru în tigaie din fontă împreună cu sherry și oțet. Întoarceți căldura la mediu-mare și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați orice sucuri din farfurie care ține Cotletele de porc. Se fierbe puternic, amestecând des, până se reduce la jumătate, aproximativ 4 minute. Opriți focul, adăugați perele rămase și amestecați bine. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
11
Serviți Cotletele de porc cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
12
Se ornează cu scallions tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista