Cina in seara asta: conopida cu Bacon si ciuperci
Dacă $1.4 pe portie se încadrează în bugetul dvs., cina in seara asta: conopida cu Bacon si ciuperci ar putea fi un extraordinar fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție conține 210 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare și piper kosher, unt, conopidă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cina în seara asta: Orecchiette cu conopidă, slănină și pesmet, Cina in seara asta: Quesadillas cu ciuperci, și Cina In Seara Asta: Conopida Pur Peculae.
Instrucțiuni
Adăugați slănina într-o tigaie setată la foc mediu-mic. Gatiti pana cand slanina este crocanta, aproximativ 10 minute.
Scoateți slănina și scurgeți-o pe niște prosoape de hârtie. Lăsați grăsimea glorioasă în tigaie.
Adăugați untul în tigaie și lăsați-l să se topească. Apoi puneți focul la mare și adăugați conopida și ciupercile. Gatiti 5 minute. Apoi adăugați șalotele și gătiți încă 2 minute.
Întoarceți fâșiile de slănină în tigaie împreună cu pătrunjelul, reduceți focul la mediu-mic și gătiți timp de 2 minute, amestecând ocazional.
Se toarnă 1/4 cană de apă și se răstoarnă fundul tigaiei pentru a disloca orice bucăți rumenite. Gatiti pana cand apa s-a evaporat. Condimentează cu sare și piper după gust.