Cina de Ziua Recunoștinței pentru doi: o tigaie, o oră
Cina de Ziua Recunostintei pentru doi: o tigaie, o oră este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 1622 calorii, 123G de proteine, și 80g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 7.61 pe portie, această rețetă acoperă 70% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, portocale, castane și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Rulouri De Cină De O Oră, Pâine de cină de 1 oră, și Rulouri De Cină De O Oră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. alegeți jumătate din cimbru din tulpină și tocați aproximativ. Frecați pieptul de curcan pe toate părțile cu cimbru tocat și condimentați cu sare și piper.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare saut cu față dreaptă, la foc mediu-mare, până la sclipire.
Adăugați pieptul de curcan cu pielea în jos și gătiți până se rumenesc bine, aproximativ 4 minute.
Scoateți de pe foc și transferați curcanul pe o farfurie mare.
Când tigaia s-a răcit ușor, aranjați feliile de citrice într-un pat care se potrivește doar cu pieptul de curcan. Aranjați restul de crenguțe întregi de cimbru deasupra, apoi adăugați pieptul de curcan, cu pielea în sus.
Într-un castron mediu, aruncați varza de Bruxelles și castanele cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Adăugați într-o parte a tigaiei cu curcan. Aruncați morcovii cu uleiul de măsline rămas și condimentați cu sare și piper.
Adăugați în partea opusă a tigaiei cu curcan.
Se toarnă bulionul în tigaie și se aduce la foc mic la foc mare.
Se transferă la cuptor și se prăjește, neacoperit, până când curcanul înregistrează 150 km F pe un termometru citit instant, amestecând legumele o dată sau de două ori în timpul gătitului (nu amestecați morcovii și varza de Bruxelles), aproximativ 45 de minute.
Scoateți din cuptor și transferați curcanul pe o tăietură.
Transferați morcovii într-un robot de bucătărie împreună cu o parte din cimbru înmuiat din tigaie și 2 linguri de lichid de gătit. Se amestecă până se formează un piure gros. Condimentează după gust cu sare și piper. Alternativy, mash morcovi cu un masher de cartofi.
Transferați morcovii și mugurii/castanele într-un platou de servire sau farfurii individuale.
Se strecoară lichidul de gătit rămas, se condimentează după gust și se transferă într-o barcă cu sos. Feliați curcanul și serviți imediat.