Cina de porc prăjită cu usturoi este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 12 porții. O porție conține 302 calorii, 36g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 3 ore și 45 de minute. Un amestec de ceapă, cartofi, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cina De Porc Cu Usturoi Prăjit, Cina De Porc Prăjită Cu O Singură Tigaie, și Cina de duminică: umăr De Porc frecat și prăjit.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați pielea exterioară de hârtie din usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi
2
Tăiați capetele de usturoi, lăsând capătul rădăcinii intact.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
3
Se unge cu ulei; se presară busuioc și oregano. Înfășurați fiecare bec în folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Busuioc
Folie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Se coace la 425 de minute pentru 30-35 de minute sau până se înmoaie. Se răcește timp de 10-15 minute. Strângeți usturoiul înmuiat într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Bol
5
Adăugați suc de lămâie; se amestecă bine. Frecați peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Condimente Uscate Freca
6
Așezați friptura într-o tigaie de prăjire superficială. Aranjați cartofii, morcovii și ceapa în jurul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Morcov
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
7
Se toarnă apă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Presărați carnea și legumele cu sare și piper. Se acopera si se coace la 350 la 1-1/2 ore. Descoperiți; coaceți cu 1-1/2 ore mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 160 km. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.