Cina de duminică: Cotletele de miel frecate cu Ras El Hanout

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de marinată, așa că încercați cina de duminică: Cotletele de miel frecate cu Ras El Hanout. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 385 calorii, 56G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper crăpat, cotlet de miel, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Cina De Duminică: Cafea Frecat Coaste De Vită, Cina de duminică: umăr De Porc frecat și prăjit, și Cina De Duminică: Cozi De Miel Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați nucșoara, sarea, piperul negru, ienibaharul, scorțișoara, șofranul și boiaua într-un castron mic și amestecați bine. Frecați Cotletele de miel și lăsați să stea cel puțin o oră, dar peste noapte ar fi mai bine.
Preîncălziți grătarul sau tigaia la grătar la foc mediu mare și gătiți până când carnea ajunge la 150 [aprox.] timp de mediu, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Serviți cu niște cuscus ușor îmbrăcat și un vin roșu cu corpuri medii.