Cimbru Anghinare & Spanac Dip

Cimbru Anghinare & Spanac Dip
Cimbru anghinare & spanac Dip ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 360 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Este perfect pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână chipsuri de pita, făină, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 68%. Rețete similare sunt Avocado spanac și Anghinare Dip, Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip, și Cimbru Spanac-Anghinare Dip.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați punga de cuptor Reynolds în tigaie de 13x9x2 inci. Pulverizați în interiorul pungii cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați crme de gătit, anghinare, spanac scurs, brânzeturi, maioneză, făină și praf de usturoi în punga cuptorului. Strângeți ușor punga pentru a amesteca ingredientele. Aranjați ingredientele într-un strat uniform în pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Închideți punga cuptorului cu cravată din nailon.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Tăiați șase fante de 1/2 inch în partea de sus. Puneți capetele pungii în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Coaceți 20 de minute sau până când amestecul începe să se rumenească și este bulbuc. Tăiați cu atenție sacul deschis.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Lingura se înmoaie în vasul de servire; se presară cu boia de ardei, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
8
Se servește cald cu chipsuri de pita, chipsuri de tortilla sau biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Tortilla Albastre ZdrobiteChipsuri De Tortilla Albastre Zdrobite
Chipsuri PitaChipsuri Pita
Pentru LegarePentru Legare
DificultateMediu
Gata În26 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista