Cimbru Anghinare & Spanac Dip
Cimbru anghinare & spanac Dip ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 360 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Este perfect pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână chipsuri de pita, făină, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 68%. Rețete similare sunt Avocado spanac și Anghinare Dip, Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip, și Cimbru Spanac-Anghinare Dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Așezați punga de cuptor Reynolds în tigaie de 13x9x2 inci. Pulverizați în interiorul pungii cu spray de gătit.
Adăugați crme de gătit, anghinare, spanac scurs, brânzeturi, maioneză, făină și praf de usturoi în punga cuptorului. Strângeți ușor punga pentru a amesteca ingredientele. Aranjați ingredientele într-un strat uniform în pungă.
Închideți punga cuptorului cu cravată din nailon.
Tăiați șase fante de 1/2 inch în partea de sus. Puneți capetele pungii în tigaie.
Coaceți 20 de minute sau până când amestecul începe să se rumenească și este bulbuc. Tăiați cu atenție sacul deschis.
Lingura se înmoaie în vasul de servire; se presară cu boia de ardei, dacă se dorește.
Se servește cald cu chipsuri de pita, chipsuri de tortilla sau biscuiți.