Apple cifre de afaceri este un curs principal, care servește 3. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 2235 calorii, 31g de proteine, și 135g de grăsime pe porție. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 191 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Vă este adus prin simple rețete. Dacă aveți la îndemână ou, amidon de porumb, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cifre De Afaceri Apple, Cifre De Afaceri Apple, și Cifre De Afaceri Apple pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți foaia de copt, Preîncălziți cuptorul: puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 F. Unt o foaie mare de copt (sau folosiți Silpat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Faceți umplutura: într-un castron mediu, amestecați merele, coacăzele și nucile cu zahărul, scorțișoara și amidonul de porumb, asigurându-vă că fructele și nucile sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Poate Dieta Sifon
Coacăze
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Pentru Conservare,
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Lemn Dulce Galben și Verde
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se amestecă sosul de mere și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aromă De Arțar După Gust
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
4
Dacă folosiți foietaj: desfaceți foaia de patiserie dezghețată pe o suprafață ușor făinată. În funcție de dimensiunea foii de foietaj, veți dori să tăiați foaia fie în patru pătrate de 5 inci pe 5 inci, fie în șase pătrate de 4 inci pe 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu Puf
1
Întindeți aluatul de plăcintă pe o suprafață ușor făinată până la un dreptunghi de 16x11 inch. Tăiați marginile la 15x10 inci și tăiați în șase pătrate de 5x5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Plăcintă
Drajeuri Perle Albe
2
Adăugați umplutură în pătratele de patiserie: împărțiți amestecul de mere între pătrate, lăsând o margine de 1 inch. Dacă utilizați o foaie de foietaj deja pregătită, punctați amestecul în fiecare patiserie cu puțin unt. (Dacă utilizați un aluat de plăcintă cu unt, puteți sări peste adăugarea untului suplimentar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu Puf
Aluat De Plăcintă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Pentru Conservare,
3
Periați amestecul de ouă pe marginile de patiserie: într-un castron mic amestecați oul bătut cu o linguriță de lapte. Folosiți o perie de patiserie pentru a peria amestecul de ouă de pe marginea patiseriei. Acest lucru va ajuta sigiliul de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Îndoiți și sertizați, adăugați orificii de abur: pliați fiecare patiserie într-un triunghi, închizând umplutura și sertizați marginile cu o furculiță.
5
Periați blaturile produselor de patiserie cu mai multă spălare a ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)
6
Tăiați 2 sau 3 orificii mici de abur în partea de sus a fiecărei cifre de afaceri.
1
Introduceți produsele de patiserie în cuptor și coaceți la 400 de litri F timp de 20 de minute, sau până când sunt umflate și aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se răcește cifrele de afaceri pentru a se încălzi înainte de servire.
Cifra de afaceri poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.