Cifra de afaceri Apple
Apple Turnovers este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 4 porții. Pentru 79 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 473 de calorii, 5 g de proteine și 24 g de grăsimi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Mergeți la magazin și luați unt, ou, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca aperitiv la preț foarte rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 18%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Apple Turnovers, Apple Turnovers și Apple Turnovers.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați făina și sarea; tăiați în 1/4 cană unt până se sfărâmiciază. Adauga treptat apa, amestecand cu o furculita pana se formeaza o bila. Pe o suprafață ușor înfăinată, rulați aluatul într-un aluat de 12 inchi. x 6 inchi. dreptunghi.
Tăiați untul rămas în felii subțiri. Pornind de la o parte scurtă a aluatului, aranjați jumătate din feliile de unt pe două treimi din dreptunghi până la 1/2 inch de margini. Îndoiți treimea neunsă din aluat peste treimea mijlocie. Îndoiți treimea rămasă peste mijloc, formând un 6-inch. x 4 inchi. dreptunghi.
Rulați aluatul într-un format de 12 inchi. x 6 inchi. dreptunghi.
Repetați pașii de stratificare cu unt și pliere a aluatului, terminând cu un 6-inch. x 4 inchi. dreptunghi. Înfășurați în folie de plastic; da la frigider pentru 15 minute.
Rulați aluatul într-un format de 12 inchi. x 6 inchi. dreptunghi. Îndoiți în jumătate pe lungime și apoi pe lățime. Înfășurați în folie de plastic; da la frigider pentru 1 ora.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați zahărul, amidonul de porumb și scorțișoara.
Adăugați merele și sucul de lămâie; arunca pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 5-10 minute sau până când merele sunt fragede, amestecând des.
Într-un castron mic, combinați oul și apa.
Rulați aluatul într-un format de 12 inchi. pătrat; tăiate în patru pătrate.
Ungeți cu jumătate din amestecul de ouă. Se pune aproximativ 1/4 cană de umplutură pe jumătate din fiecare pătrat; îndoiți aluatul peste umplutură. Apăsați marginile cu o furculiță pentru a sigila.
Se aseaza pe o tava de copt neunsa.
Ungeți cu amestecul de ouă rămas. Cu un cuțit ascuțit, tăiați trei fante mici în partea superioară a fiecărui turnover.
Coaceți la 450° timp de 17-22 de minute sau până când se rumenesc.
Combinați ingredientele pentru glazură; burni peste turnover-uri.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Weinert Cavas de Weinert. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Weinert Cavas de Weinert]()
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.