Cidru-melasă de porc cu pere

Cidru-melasă de porc cu pere
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Cidru-melasă filet de porc cu pere ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 455 calorii, 32g de proteine, și 13g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de filete de porc, melasă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu pere și cidru, Oțet De Cidru-&-Melasă-Cotlete De Porc Glazurate, și Filet De Porc Cu Glazură De Melasă Și Cuscus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați carnea de porc pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Combinați uleiul, rozmarinul, sarea și piperul; frecați peste carne de porc. Aranjați pere în jurul cărnii de porc. Într-un castron mic, combinați ingredientele rămase; se toarnă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Gât De PuiGât De Pui
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Coaceți 25-30 de minute sau până când carnea de porc citește coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să citească 145 diametru; mediu, 160 diametru), ungând ocazional cu sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Pivnițele Twomey de Silver Oak Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Pivnițe Twomey de stejar Argintiu râul rus Pinot Noir
Pivnițe Twomey de stejar Argintiu râul rus Pinot Noir
Pinot Noir, valea râului rus din 2009, are o culoare rubinie cu accente violete și un nas complex de petale proaspete de trandafir, liliac, mere confiate, condimente dulci de copt și o notă de mentă. Are un atac bogat, larg asupra palatului și note de caramel, butterscotch și fructe roșii coapte. Acest vin expresiv are un finisaj echilibrat de fructe, condimente, aciditate naturală strălucitoare și taninuri cu granulație fină.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Revista