Cidru-melasă de porc cu pere

Cidru-melasă de porc cu pere
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Cidru-melasă filet de porc cu pere ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 455 calorii, 32g de proteine, și 13g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de filete de porc, melasă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu pere și cidru, Oțet De Cidru-&-Melasă-Cotlete De Porc Glazurate, și Filet De Porc Cu Glazură De Melasă Și Cuscus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Așezați carnea de porc pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Combinați uleiul, rozmarinul, sarea și piperul; frecați peste carne de porc. Aranjați pere în jurul cărnii de porc. Într-un castron mic, combinați ingredientele rămase; se toarnă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Coaceți 25-30 de minute sau până când carnea de porc citește coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să citească 145 diametru; mediu, 160 diametru), ungând ocazional cu sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Pivnițele Twomey de Silver Oak Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Pivnițe Twomey de stejar Argintiu râul rus Pinot Noir
Pivnițe Twomey de stejar Argintiu râul rus Pinot Noir
Pinot Noir, valea râului rus din 2009, are o culoare rubinie cu accente violete și un nas complex de petale proaspete de trandafir, liliac, mere confiate, condimente dulci de copt și o notă de mentă. Are un atac bogat, larg asupra palatului și note de caramel, butterscotch și fructe roșii coapte. Acest vin expresiv are un finisaj echilibrat de fructe, condimente, aciditate naturală strălucitoare și taninuri cu granulație fină.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Revista