Chutney De Sfeclă
Chutney de sfeclă este un fără gluten și vegan condiment. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 9 porții cu 89 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, oțet de vin, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Chutney De Sfeclă, Chutney De Sfeclă, și Chutney De Sfeclă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Adăugați ceapa roșie tocată și cuburile de sfeclă. Gatiti pana cand ceapa este frageda, dar nu se rumeneste, amestecand frecvent, aproximativ 8 minute.
Adăugați 1/2 cană de apă. Creșteți căldura la mare și fierbeți până când amestecul este gros, aproximativ 5 minute.
Adăugați oțet, stafide, zahăr, ghimbir, semințe de muștar și un vârf de semințe de chimen. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când cuburile de sfeclă sunt fragede și chutney-ul este gros, amestecând des, aproximativ 8 minute. Condimentează după gust cu sare și piper. Mișto. Faceți înainte: se poate face cu 1 săptămână înainte. Acoperiți și răciți.