Chutney De Morcovi Cu Ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Chutney de morcovi cu ghimbir. Această rețetă face 36 de porții cu 78 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de gingerroot, zahăr, portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chutney de morcovi-Chutney de ceapă de morcovi pentru Idli Dosa - Chutney din India de Sud s, Morcov arahide Chutney-morcov Palli Pachadi - Sud Indian Chutney s pentru Idli Dosa, și Chutney De Piersici Cu Ghimbir.
Instrucțiuni
Puneți morcovii într-un cuptor olandez și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 20-25 de minute sau până când este foarte fraged.
Scurgeți morcovii; piure într-un robot de bucătărie.
Folosind un cojitor de legume, scoateți coaja din portocale și jumătate din lămâie; tăiați coaja în fâșii lungi înguste.
Îndepărtați coaja rămasă din lămâie și miezul alb din lămâie și portocale; feliați subțire fructele, aruncând semințele.
Așezați condimentele de murat pe o grosime dublă de pânză de brânză; aduceți colțurile de pânză și legați-le cu sfoară pentru a forma o pungă.
Se introduce într-un cuptor olandez.
Adăugați zahărul, oțetul și cojile de citrice; aduceți la fierbere.
Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 5 minute. Se amestecă morcovii și fructele feliate. Reveniți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 30 de minute, amestecând frecvent. Aruncați punga de condimente. Se amestecă sosul de nucă de cocos, ghimbir și piper.
Puneți cu grijă chutney fierbinte în borcane fierbinți de jumătate de halbă, lăsând 1/2-in. headspace.
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele și reglați capacele. Procesați timp de 10 minute într-o conservă cu apă clocotită.