Chutney de afine, smochine și Pinot Noir
Cranberry, Fig, și Pinot Noir Chutney este un fără gluten și vegan condiment. O porție conține 306 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 58 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, smochine, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sos De Afine Cu Pinot Noir, Sos picant de afine cu Pinot Noir, și Pinot Noir Negrese.
Instrucțiuni
Aduceți vinul la foc mic într-o cratiță mică.
Se ia de pe foc, se adaugă smochinele și se lasă la macerat până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Scurgeți, rezervând separat vinul și smochinele.
Combinați zahărul, 1 1/2 căni de apă, vinul rezervat, coaja de portocală și ghimbirul într-o cratiță mare și aduceți la fierbere la foc mare. Gatiti pana cand zaharul s-a topit complet, un minut sau doua.
Adăugați jumătate din afine și gătiți, amestecând ocazional, până când boabele au apărut și sunt foarte moi, aproximativ 10 minute. Se amestecă restul de afine și smochinele înmuiate și se fierbe timp de 5 minute mai mult. Condimentează ușor cu sare și piper.
Aruncați coaja de portocală și răzuiți chutney-ul într-un castron de servire.
Se servește la temperatura camerei sau răcit. Chutney-ul poate fi preparat cu 24 de ore în avans și păstrat acoperit la frigider.
Retipărit cu permisiunea Bobby Flay ' s Bar Americain Cookbook de Bobby Flay cu Stephanie Banyas și Sally Jackson, (C) 2011 Clarkson PotterBOBBY FLAY, un autor de bestselleruri din New York Times, este bucătarul-proprietar al șase restaurante rafinate, inclusiv Mesa Grill, Bar Americain și Bobby Flay Steak și o listă extinsă a palatelor Burger ale lui Bobby. El este gazda a numeroase spectacole populare de gătit pe Food Network, de la băiatul câștigător al Emmy Meets Grill And Grill It! cu Bobby Flay, la seria Iron Chef America, Throwdown! cu Bobby Flay, și Star Food Network. Brunch @ Bobby 's a debutat pe canalul de gătit în toamna anului 2010, iar America' s Next Great Restaurant a debutat în martie 2011 pe NBC. Aceasta este a unsprezecea sa carte. Site-ul său este Bobby