Chutney de afine, ghimbir și portocale
Chutney de afine, ghimbir și portocale este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan condiment. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 362 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de portocale de buric, apă, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ingredientul Secret (afine): Chutney de afine cu portocale și ghimbir cristalizat, Chutney De Ghimbir Cu Afine-Portocale, și Chutney de afine, ghimbir și portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit ascuțit, curățați portocalele, îndepărtând toată miezul alb amar. Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile. Strângeți sucul din membrane în castron.
Tăiați secțiunile portocalii în bucăți de 1 inch.
Într-o cratiță mare, combinați afinele și apa cu 1/4 cană de suc de portocale din castron și aduceți la foc mic la foc moderat. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când afinele au apărut, aproximativ 10 minute.
Adăugați oțetul, ambele zaharuri, ghimbirul și bucățile de portocale și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Se lasă să se răcească ușor, apoi se condimentează cu sare și piper.
Se servește cald sau la temperatura camerei.