Chutney de afine, ananas și curmale
Dacă aveți în jur 1 oră și 30 de minute pentru a petrece în bucătărie, afine, ananas & data chutney ar putea fi un uimitor fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. O porție conține 2235 calorii, 12g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $ 8.08 pe portie, veți obține un condiment care servește 3. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, coriandru măcinat, fulgi de ardei iute și alte câteva ingrediente, o puteți face. 47 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ananas Coriandru Chutney De Afine, Brânză De Nuci De Ananas Cu Chutney De Afine, și Data Tamarind Chutney / dulce Chutney pentru Chaat s.
Instrucțiuni
Curățați, miez și tocați aproximativ merele și ananasul. Curățați și tocați aproximativ ceapa.
Se amestecă împreună merele, ananasul, ceapa, merisoarele, curmalele, stafidele, usturoiul și ghimbirul.
Puneți amestecul de fructe și legume în loturi prin robotul de bucătărie până se toacă mărunt. Sfat într-o tigaie mare largă sau tigaie de conservare.
Adăugați condimentele, sarea și oțetul și aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 20 de minute până când mărul este pulpos, apoi se adaugă zahărul și se amestecă pentru a se dizolva. Aduceți lafierbeți, apoi fierbeți timp de aproximativ 40-45 de minute, până când chutney-ul este gros și pulpos.
Oală în borcane calde, sterilizate. Sigilați, etichetați și păstrați cel puțin o lună într-un loc răcoros și uscat.