Chutney Curry-Găini Cornish Glazurate

Chutney Curry-Găini Cornish Glazurate
Curried Chutney-glazurate găini Cornish ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 649 calorii, 49G de proteine, și 40g de grăsime per portie. Pentru $ 2.23 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de chutney de mango, pudră de curry, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza pudra de curry ai putea urma acest curs principal cu Curry înghețată cu Mango și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Găini Cornish Prăjite Cu Chutney De Rubarbă, Găini Cornish Curry Cu Cuscus Cilantro De Nucă De Cocos, și Găini Cornish Glazurate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 47
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâturile de la găini. Clătiți găinile cu apă rece; se usuca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Îndepărtați pielea; tăiați excesul de grăsime. Împărțiți găinile în jumătate pe lungime.
4
Așezați jumătățile de găină, părțile cărnoase în sus, pe o tigaie cu jeleu căptușită cu folie, acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
5
Combinați chutney, sucul de lămâie și pudra de curry într-o cratiță mică; aduceți la fierbere la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Scoateți din căldură.
7
Ungeți jumătate de glazură uniform peste jumătățile de găină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Coaceți la 475 timp de 27 până la 30 de minute sau până când ați terminat, lipind cu glazura rămasă după 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Notă: Obțineți măcelarul să înjumătățească găinile Cornish în timp ce sunt înghețate sau, odată dezghețate, folosiți foarfece de bucătărie pentru a tăia găinile în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Găini CornishGăini Cornish
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista