Chutney Curry-Găini Cornish Glazurate

Curried Chutney-glazurate găini Cornish ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 649 calorii, 49G de proteine, și 40g de grăsime per portie. Pentru $ 2.23 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de chutney de mango, pudră de curry, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza pudra de curry ai putea urma acest curs principal cu Curry înghețată cu Mango și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Găini Cornish Prăjite Cu Chutney De Rubarbă, Găini Cornish Curry Cu Cuscus Cilantro De Nucă De Cocos, și Găini Cornish Glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 47
Îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâturile de la găini. Clătiți găinile cu apă rece; se usuca.
Îndepărtați pielea; tăiați excesul de grăsime. Împărțiți găinile în jumătate pe lungime.
Așezați jumătățile de găină, părțile cărnoase în sus, pe o tigaie cu jeleu căptușită cu folie, acoperită cu spray de gătit.
Combinați chutney, sucul de lămâie și pudra de curry într-o cratiță mică; aduceți la fierbere la foc mediu-mic.
Ungeți jumătate de glazură uniform peste jumătățile de găină.
Coaceți la 475 timp de 27 până la 30 de minute sau până când ați terminat, lipind cu glazura rămasă după 15 minute.
Notă: Obțineți măcelarul să înjumătățească găinile Cornish în timp ce sunt înghețate sau, odată dezghețate, folosiți foarfece de bucătărie pentru a tăia găinile în jumătate.