Churros cu ciocolată caldă condimentată
Churros cu ciocolată caldă condimentată ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. O porție conține 321 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 6. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ouă, sare kosher grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Churros cu zahăr condimentat și sos de ciocolată, Churros De Queso (Churros de brânză), și Churros con ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți toate ingredientele într-un castron mediu pentru a amesteca.
Aduceți primele 4 ingrediente la fiert într-o cratiță medie grea, amestecând până când zahărul se dizolvă și untul se topește. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Adăugați făină; se amestecă energic cu lingura de lemn până se formează masa de aluat strălucitor, aproximativ 1 minut.
Se transferă într-un castron mare; se răcește 5 minute. Folosind mixerul electric, bateți în ouă, câte 1; continuați să bateți până se formează pastă netedă, strălucitoare și lipicioasă. (Se poate face cu 2 ore înainte. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei.)
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu până la 350 buc.F. lucrând în loturi, puneți aluatul în punga de patiserie prevăzută cu vârf mare de stea. Introduceți aluatul în ulei fierbinte în 3 panglici lungi de 1/2 până la 4 inci (folosiți cuțitul dacă este necesar pentru a tăia aluatul la capătul vârfului stelei) și lăsați aluatul să alunece în ulei. Se prăjesc churros până se rumenesc și se fierb în centru, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați pe prosoape de hârtie. Se răcește 5 minute, apoi se aruncă zahărul de scorțișoară pentru a acoperi.
Se servește cald cu ciocolată caldă condimentată.
Vin recomandat: Tempranillo, Grenache, Albarino
Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Grenache și Albarino. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Hacienda Lopez De Haro Tempranillo cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Hacienda Lopez De Haro Tempranillo
Îmbătrânirea sa scurtă, 3-4 luni în butoaie NOI, asigură complexitatea vinului, însoțind aromele de fructe roșii și lemn dulce tipice soiului. Un vin gustos, bogat în gusturi fructate, cu o structură dulce de tanin care lasă un postgust lung.