Churrasco Misto
Churrasco Misto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $3.04 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 645 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână salsa campanha, ulei de măsline, prosciutto și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Churrasco, Churrasco La Grătar, și Churrasco În Stil Nicaraguan.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați oțet, ulei, chimen, piper și usturoi.
Clătiți carnea de vită, curcanul și cârnații, uscați și înveliți în amestec de oțet.
Ridicați curcanul, scurgeți și înfășurați fiecare bucată cu prosciutto.
Filetați 2 frigarui metalice (aproximativ 13 in. lung) paralel și la aproximativ 2 inci distanță prin cea mai lungă parte a cărnii de vită. Infilați 1 frigărui pe lungime prin fiecare filet de curcan. Filetați cârnații pe lungime pe 2 sau 3 frigarui.
Așezați carnea frigăruită pe un grătar peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau la foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz.
Periați carnea o dată sau de două ori cu amestecul de oțet rămas și întoarceți-l după cum este necesar pentru a se rumeni uniform. Gatiti carnea de vita medie-rara, aproximativ 20 de minute, sau medie, aproximativ 25 de minute; tăiat în centrul celei mai groase părți pentru a testa. Gatiti curcanul si carnatii pana nu mai roz in centrul celei mai groase parti (taiate pentru a testa), 13 pana la 20 de minute pentru curcan, 12 pana la 15 minute pentru carnati.
Așezați carnea friptă pe un platou. Pentru a servi, feliați carnea de vită și curcanul din frigarui.
Tăiați cârnații în bucăți.