Churrasco cu Pebre (filet de vită la grătar cu sos de coriandru Chilian)

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Churrasco cu Pebre (filet de vită la grătar cu sos de coriandru Chilian) ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 357 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți zahăr, piper, praf de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filet de vită la grătar cu sos Pebre, Chilian Pebre-Cilantro Salsa, și Salsa De Coriandru Chilian (Pebre).
Instrucțiuni
Puneți o tigaie mare acoperită cu spray de gătit la foc mediu până când este fierbinte.
Adăugați ceapa feliată și zahărul; acoperiți și gătiți 10 minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent. Păstrați cald.
Tăiați filetul pe lungime cu bobul în 6 fripturi uniforme.
Așezați 1 friptură între 2 foi de folie de plastic rezistentă; aplatizați la o grosime uniformă folosind un ciocan de carne sau un sucitor. Repetați procedura cu fripturile rămase.
Combinați sarea și următoarele 4 Ingrediente (sare prin chimen). Frecați amestecul de sare pe ambele părți ale fripturilor.
Așezați fripturile pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 2 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere. Acoperiți fiecare friptură cu amestec de ceapă; stropiți fiecare cu 1 lingură Pebre.