Chuck Vagon Piept

Chuck Vagon Piept
Chuck vagon piept este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 9,76 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 145g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 1538 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, așchii de lemn de stejar, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până bere ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Cartofi Chuck Wagon, Chuck Wagon Cornbread, și Chuck Vagon Fasole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Configurați grătarul pentru gătit indirect la foc mediu (fără sursă directă de căldură sub piept).
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Clătiți pieptul cu apă rece și uscați. Se condimentează cu sare și piper și se pune în tava de copt folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Se presară cu condimente de carne și se toarnă peste bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
4
Adăugați suficient cidru de mere pentru a acoperi pieptul la jumătate. Se acoperă cu ceapă feliată și se acoperă cu folie de aluminiu grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Așezați tigaia pe grătarul fierbinte peste o tigaie de picurare. Acoperiți grătarul și gătiți 2 1/2 ore. Dacă utilizați cărbune, adăugați 10 Brichete la fiecare grămadă de cărbuni în fiecare oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scoateți pieptul din lichidul de fierbere și puneți-l direct pe grătar peste tava de picurare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Combinați 2 căni de lichid de fiert cu sos de grătar. Mop piept bine cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Adăugați 1/2 cană de așchii de lemn la fiecare grămadă de cărbuni. Acoperiți grătarul. Întoarceți și curățați pieptul la fiecare 20 de minute timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Transferați pieptul pe placa de tăiere și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere. Feliați subțire împotriva cerealelor și serviți cu sos de mop pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Interior: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Urmați instrucțiunile pentru pregătirea pieptului. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 2 1/2 până la 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Scoateți pieptul din lichidul de fierbere și puneți-l pe foaia de copt căptușită cu folie. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F. mop piept cu sos BBQ a reveni la cuptor. Întoarceți și curățați pieptul cu sos de încă 2 ori la fiecare 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista