Chuck Vagon Piept

Chuck Vagon Piept
Chuck vagon piept este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 9,76 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 145g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 1538 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, așchii de lemn de stejar, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până bere ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Cartofi Chuck Wagon, Chuck Wagon Cornbread, și Chuck Vagon Fasole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Configurați grătarul pentru gătit indirect la foc mediu (fără sursă directă de căldură sub piept).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Clătiți pieptul cu apă rece și uscați. Se condimentează cu sare și piper și se pune în tava de copt folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Se presară cu condimente de carne și se toarnă peste bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
4
Adăugați suficient cidru de mere pentru a acoperi pieptul la jumătate. Se acoperă cu ceapă feliată și se acoperă cu folie de aluminiu grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Așezați tigaia pe grătarul fierbinte peste o tigaie de picurare. Acoperiți grătarul și gătiți 2 1/2 ore. Dacă utilizați cărbune, adăugați 10 Brichete la fiecare grămadă de cărbuni în fiecare oră.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți pieptul din lichidul de fierbere și puneți-l direct pe grătar peste tava de picurare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Combinați 2 căni de lichid de fiert cu sos de grătar. Mop piept bine cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Adăugați 1/2 cană de așchii de lemn la fiecare grămadă de cărbuni. Acoperiți grătarul. Întoarceți și curățați pieptul la fiecare 20 de minute timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Transferați pieptul pe placa de tăiere și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere. Feliați subțire împotriva cerealelor și serviți cu sos de mop pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Interior: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Urmați instrucțiunile pentru pregătirea pieptului. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 2 1/2 până la 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Scoateți pieptul din lichidul de fierbere și puneți-l pe foaia de copt căptușită cu folie. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F. mop piept cu sos BBQ a reveni la cuptor. Întoarceți și curățați pieptul cu sos de încă 2 ori la fiecare 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista