Christopsomo (Pâine Grecească De Crăciun)

Christopsomo (Pâine Grecească De Crăciun)
Reteta Christopsomo (pâine greacă de Crăciun) ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 16 și costă 25 de cenți pe porție. O porție conține 180 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca o pâine ieftină. Dacă aveți la îndemână făină, cireșe confiate, drojdie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 34%. Rețete similare includ Pâine Grecească De Crăciun-Christopsomos, Kourambiedes (O Prăjitură Grecească De Crăciun), și Iaurt Grecesc Brioșe De Dimineață De Crăciun.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia și 1 lingură de zahăr în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați untul și ouăle; bate la viteza medie a unui mixer pana se omogenizeaza. Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Combinați 3 căni de făină, 1/3 cană de zahăr, lapte uscat, anason și sare; se adaugă în amestecul de drojdie, bătând bine. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină rămasă, 1 lingură la un moment dat, pentru a împiedica aluatul să se lipească de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte PrafLapte Praf
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, aproximativ 1 1/2 ore. Aluatul nu se va dubla în dimensiune. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Puneți aluatul în jos; lăsați să se odihnească 5 minute. Prindeți 2 (1 1/2-inch) bile de pe aluat; acoperiți și puneți deoparte. Formați aluatul rămas într-o rundă de 8 inci; așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Ungeți cu albus de ou. Formați fiecare bilă de aluat într-o frânghie lungă de 8 inci; tăiați o bară de 2 inci în capetele fiecărei frânghii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Așezați 1 frânghie peste mijlocul aluatului; periați mijlocul frânghiei cu albus de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Așezați cealaltă frânghie peste mijlocul frânghiei, formând o cruce. Ondulați capetele tăiate împreună pentru a forma un cerc; așezați o cireșă în mijlocul fiecărui cerc. Aranjați 4 cireșe în jurul centrului Crucii. Acoperiți și lăsați să crească 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
9
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Descoperă aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
11
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când pâinea sună goală când este atinsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Scoateți pâinea din tigaie și răciți-o pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
NOTĂ: Dacă nu aveți timp să decorați această pâine, săriți aluatul de pumn în jos; lăsați să se odihnească. Formați aluatul într-o rundă de 8 inci. Acoperiți și lăsați să crească 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
14
Coaceți conform instrucțiunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Greaca poate fi asociată cu Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero. Dacă vă simțiți ca merge greacă cu mâncarea grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a asocia cu pui, fructe de mare, etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Skouras Saint George Agiorgitiko cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Zmeura coaptă și fructele de prune damson se amestecă pe gust cu note de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
OcaziiCrăciun
Revista