Chowder de curcan cu orez sălbatic, Crimini și Pancetta

Chowder de curcan cu orez sălbatic, Crimini și Pancetta
Chowder de curcan cu orez sălbatic, Crimini și Pancetta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 557 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pătrunjel, sare, frișcă grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma frisca grea, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă De Orez Sălbatic, Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe, și Supă de somon și orez sălbatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 1/2 căni de apă, orez și 1/4 linguriță de sare pentru a fierbe într-o cratiță medie. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged, dar încă ferm de mușcat, 45 până la 60 de minute (timpul va varia în funcție de varietatea orezului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scurge; pus deoparte.
3
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați pancetta și gătiți până se rumenesc, amestecând des, aproximativ 8 minute. Folosind lingura cu fante, transferați pancetta pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Adăugați ciupercile în oală și gătiți până începe să se rumenească, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Transferați în castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați unt în aceeași oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Adăugați morcovi și țelină. Acoperiți; gatiti pana cand legumele incep sa se inmoaie, amestecand des, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
9
Adăugați șalotă; se amestecă până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
10
Se presară făină și se amestecă 1 minut. Întoarceți ciupercile în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Se amestecă în stoc de curcan și rozmarin; se aduce la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți parțial și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
RozmarinRozmarin
12
Adăugați orez, pancetta, carne de curcan și porumb în supă. Simmer pentru a amesteca arome, aproximativ 10 minute. Se amestecă smântâna. Condimentează după gust cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Se răcește ușor. Se răcește descoperit până se răcește. Acoperiți și păstrați la rece. Reîncălziți la foc mediu înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De CurcanCarne De Curcan
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
CremăCremă
PorumbPorumb
OrezOrez
SupăSupă
13
Împărțiți supa între boluri, presărați pătrunjel și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista