Chowder Clasic De Porumb Cu Aragaz Lent

Chowder Clasic De Porumb Cu Aragaz Lent
Chowder clasic de porumb Slow Cooker ar putea fi doar fără gluten rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 342 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Allrecipes are 84 de fani. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 4 ore și 15 minute. Dacă aveți sare și piper măcinat, porumb, sos fierbinte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. 365 de zile de gătit lent: pentru pui cu aragaz lent, fasole neagră și pudră de porumb, Chowder De Porumb Cu Aragaz Lent, și Chowder De Porumb Cu Aragaz Lent sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Se amestecă lapte, porumb în stil cremă, cremă de supă de ciuperci, ardei iute verde tocat, porumb congelat, cartofi maro hash, șuncă, ceapă, unt, sos fierbinte, pătrunjel și pudră de chili într-un aragaz lent. Condimentează cu sare și piper negru. Acoperiți și gătiți la mare timp de 4 ore sau la mic și timp de 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Sare și PiperSare și Piper
Ardei Iute Verde CubuleteArdei Iute Verde Cubulete
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
Porumb CremăPorumb Cremă
Praf De ChiliPraf De Chili
Porumb CongelatPorumb Congelat
Sos FierbinteSos Fierbinte
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
CeapăCeapă
LapteLapte
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Riesling, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu

Pudra de porumb poate fi asociată cu Chardonnay, băutură alcoolică și vin alb. Chowder poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau puteți merge acasă cu un chardonnay bogat, cu unt. Merryvale Carneros Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Merryvale Carneros Chardonnay
Merryvale Carneros Chardonnay
Carneros Chardonnay 2007 este concentrat și intens în stil. Aromele de alune, fructe tropicale și mere coapte sunt încadrate de mineralitate crocantă și stejar dulce prăjit. Vinul este bogat și cremos, cu un finisaj persistent. Perechea noastră preferată este homarul crăpat cu unt desenat și lămâie proaspătă.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista