Choucroute Garnie
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Choucroute Garnie ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 4,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 94G de grăsime, și un total de 1276 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați varză murată, cartofi cu piele roșie, knockwurst și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până mere scrumptious roșu ai putea urma acest curs principal cu Parfait De Salată De Fructe De Vară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Choucroute Garnie, Choucroute Garnie, și Choucroute Garnie.
Instrucțiuni
Așezați cârligele de șuncă într-o cratiță mare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi cu 2 inci. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 2 ore.
Transferați jareții în castron mediu. Se fierbe bulionul până se reduce la 2 căni, aproximativ 15 minute.
Scoateți carnea din oase; aruncați oasele.
Așezați carnea de Jaret într-un castron mediu. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți separat carnea de Jaret și bulionul; rece.)
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Încălziți oala mare grea la foc mediu-mare.
Adăugați bratwurst și slănină. Saut până când baconul este crocant și bratwurst este maro, aproximativ 10 minute.
Se pune într-un castron cu carne de Jaret.
Adăugați ceapă, condimente și frunze de dafin în aceeași oală. Saut până când ceapa este fragedă, aproximativ 5 minute.
Adăugați mere; saut 2 minute.
Se amestecă în varză murată.
Adăugați toate carnea; apăsați pentru a scufunda.
Adăugați bulion rezervat și vin. Se fierbe 10 minute. Acoperiți choucroute și coaceți 1 1/2 ore.
Între timp, gătiți cartofii în oală cu apă sărată clocotită până se înmoaie, aproximativ 18 minute.
Se scurge; se răcește ușor.
Tăiați cartofii în jumătate. Înmuiați părțile tăiate în pătrunjel. Aranjați varza murată și carnea pe platou. Înconjurați cu cartofi.
Se servește cu muștar și hrean.