Choucroute Garnie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Choucroute Garnie. O porție conține 1325 calorii, 60g de proteine, și 94G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $5.02 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de bratwurst, varză murată, mere delicioase și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Rețete similare includ Choucroute Garnie, Choucroute Garnie, și Choucroute Garnie.
Instrucțiuni
Așezați cârligele de șuncă într-o cratiță mare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi cu 2 inci. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 2 ore.
Transferați jareții în castron mediu. Se fierbe bulionul până se reduce la 2 căni, aproximativ 15 minute.
Scoateți carnea din oase; aruncați oasele.
Așezați carnea de Jaret într-un castron mediu. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți separat carnea de Jaret și bulionul; rece.)
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Încălziți oala mare grea la foc mediu-mare.
Adăugați bratwurst și slănină. Saut până când baconul este crocant și bratwurst este maro, aproximativ 10 minute.
Se pune într-un castron cu carne de Jaret.
Adăugați ceapă, condimente și frunze de dafin în aceeași oală. Saut până când ceapa este fragedă, aproximativ 5 minute.
Adăugați mere; saut 2 minute.
Se amestecă în varză murată.
Adăugați toate carnea; apăsați pentru a scufunda.
Adăugați bulion rezervat și vin. Se fierbe 10 minute. Acoperiți choucroute și coaceți 1 1/2 ore.
Între timp, gătiți cartofii în oală cu apă sărată clocotită până se înmoaie, aproximativ 18 minute.
Se scurge; se răcește ușor.
Tăiați cartofii în jumătate. Înmuiați părțile tăiate în pătrunjel. Aranjați varza murată și carnea pe platou. Înconjurați cu cartofi.
Se servește cu muștar și hrean.