Chorizo și Cornbread umplutura ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 465 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de unt, piper, anason stelat măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Cornbread & Chorizo Umplutura, Chorizo Cornbread Umplutura, și Chorizo și umplutură de pâine de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și gătiți chorizo-ul, despărțindu-l cu o lingură și amestecând ocazional în timp ce gătește, până începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați usturoiul, morcovii, țelina și ceapa în chorizo și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele s-au rumenit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Adăugați pâinea de porumb mărunțită și cilantro. Amestecați treptat suficient din stoc, astfel încât umplutura să nu fie prea uscată, dar în același timp să nu fie prea umedă. Se amestecă ușor și bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
5
Ungeți o farfurie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
6
Răspândiți umplutura într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Coaceți până se încălzește și se rumenesc ușor deasupra, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Serviți imediat, garnisit cu cilantro și cotija, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
9
Aduceți 1 cană de apă la fiert într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10
Puneți pulberea de chile într-un castron mic, turnați în apa clocotită și amestecați bine pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Lăsați-l să se răcească la temperatura camerei.
12
Puneți carnea de vită și carnea de porc într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
13
Adăugați oțetul, sarea și usturoiul și amestecați bine (mâinile dvs. sunt cele mai bune instrumente pentru această lucrare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(tub Mare)
14
Se presară oregano, canela, piper negru, anason stelat și cuișoare și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Chile Scotch Bonet, Tocat
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
15
Adăugați vinul și zahărul și amestecați bine. Lucrați pasta ancho chilie în carne cu degetele până când este bine încorporată. Acoperiți și refrigerați peste noapte înainte de a-l utiliza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și Verde
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
16
A se păstra în porții de 2 uncii în pungi ziptop la frigider până la o săptămână sau a se congela până la 3 luni.
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.