Chorizo de pui pe Quinoa cu ardei

Chorizo de pui pe Quinoa cu ardei
Chorizo de pui pe Quinoa cu ardei este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $ 3.19 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 673 calorii, 32g de proteine, și 31g de grăsime. Dacă aveți unt, ardei grași, sare de mare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 81%. Încercați Ardei Umpluți Cu Pui De Quinoa În Stil Grecesc, Cartofi cu ardei și Chorizo, și Chorizo Și Ardei Grași pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă ceapa tăiată cubulețe și sarea de mare după gust; gătiți și amestecați până când ceapa s-a caramelizat până se rumenesc, aproximativ 15 minute. Odată caramelizat, se toarnă 6 căni de bulion de pui și quinoa; se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când quinoa este fragedă, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se rumenesc cârnații pe toate părțile în uleiul încins, apoi se îndepărtează și se taie în felii groase de 1/2 inch. Întoarceți cârnații în tigaie și continuați să gătiți până se rumenesc pe toate părțile și nu mai sunt roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți să se scurgă pe un prosop de hârtie căptușite placă, și să păstreze cald.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4
Reduceți focul la mediu și amestecați ceapa feliată în uleiul rămas în tigaie. Gatiti pana cand marginile cepei incep sa transforme o culoare aurie, 3 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 minut. Condimentează cu ardeiul și chimenul, apoi amestecă ardeii roșii, ardeii galbeni, ardeii poblano chile și 1 cană de bulion de pui. Aduceți la foc mic, apoi gătiți până când ardeii se înmoaie, iar amestecul se reduce și se îngroașă, 10 până la 15 minute. Întoarceți cârnații în tigaie, condimentați după gust cu sare și piper și continuați să gătiți până când cârnații sunt fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Brânză învechită Din Lapte De VacăBrânză învechită Din Lapte De Vacă
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Serviți peste un pat de quinoa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista