Chorizo-ardei iute Poblano umpluți cu Escabeche dulce-acrișor
Chorizo-umplute ardei iute Poblano cu Escabeche dulce-acrișor ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.93 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 285 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ardei iute poblano, morcov și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), Ardei iute Chipotles umpluți cu pătlagină în Escab 8che, și Gatiti cartea: verdeață Collard cu ardei iute Poblano și Chorizo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ardeii iute poblano pe o foaie de copt căptușită cu folie. Se fierbe 14 minute sau până se înnegrește, întorcându-se de două ori.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 10 minute; coaja.
Încălziți o cratiță mică la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați morcovul în tigaie; acoperiți și gătiți 5 minute sau până când morcovul este crocant-fraged, amestecând ocazional.
Adăugați apă și următoarele 5 ingrediente (prin frunze de dafin) la tigaie; se amestecă bine. Aduceți amestecul la foc mic; gatiti 1 minut sau pana se dizolva zaharul, amestecand frecvent. Aruncați frunzele de dafin.
Combinați ceapa și sarea într-un castron mare; se toarnă amestecul de oțet peste amestecul de ceapă. Se răcește complet.
Puneți cartoful într-o cratiță; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura. Fierbeti la foc mic 10 minute sau pana cand se inmoaie; scurgere.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Scoateți carcasele din cârnați. Gătiti cârnații timp de 10 minute sau până se rumenesc, amestecând să se sfărâme.
Scoateți cârnații din tigaie, rezervând 1 linguriță de picături în tigaie.
Scurgeți cârnații pe prosoape de hârtie.
Adăugați cartoful în tigaie; gatiti 15 minute, rumenind pe toate partile. Se amestecă cârnații; gătiți până când amestecul este bine încălzit.
Tăiați o fantă longitudinală în fiecare chile; aruncați tulpinile, semințele și membranele.
Așezați aproximativ 1/2 cană de amestec de cârnați în fiecare chile (ardeii iute vor fi plini). Împărțiți amestecul de ceapă uniform între fiecare dintre cele 6 farfurii; acoperiți fiecare porție cu un chile umplut.
Garnisiți cu coriandru, dacă doriți.