Chocolate Truffle Pots de Creme
Nevoie de un desert fără gluten și fodmap prietenos? Vase de trufe de ciocolată de Creme ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,2 USD pe porție. O porție conține 334 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați bare de ciocolată semidulce, gălbenușuri de ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Chocolate Pots de Creme, Vase de ciocolata de Cr, și Vase de ciocolata de Cr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați opt ramekine de 4 uncii sau căni mici de cafea pe o foaie de copt.
Încălziți jumătate și jumătate, zahărul și sarea într-o oală la foc mediu până când ajunge doar la fierbere.
Bateți gălbenușurile de ou cu coniacul și vanilia într-un bol mediu.
Bateți aproximativ 1/2 cană din jumătatea fierbinte în gălbenușuri până se omogenizează și apoi bateți amestecul de ouă înapoi în oală. Continuați să gătiți până când amestecul se îngroașă ușor, amestecând constant, 2 până la 3 minute.
Așezați ciocolata într-un castron mare și turnați amestecul de cremă fierbinte peste ciocolată.
Bateți până se omogenizează și apoi amestecați ușor pentru a îndepărta bulele de aer.
Dacă amestecul nu este complet neted, turnați printr-o strecurătoare și apoi împărțiți uniform între ramekine. Se răcește până se răcește și se fixează, cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Se servește cu un praf de pudră de cacao, frișcă și/sau o stropire de nuci, nucă de cocos sau bucle de ciocolată.