Chocolate Chip-Data Pâine Prăjită Franceză

Chocolate Chip-data franceză Toast ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mese de dimineață. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 773 calorii. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bourbon, sirop de arțar, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 27 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Chocolate Chip-Data Pâine Prăjită Franceză, Pâine Cu Banane Cu Ciocolată Pâine Prăjită Franceză, și Pâine Prăjită Franceză Cu Ciocolată Cu Banane.
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile de ou, laptele, vanilia, sucul și coaja de portocale, zahărul brun, scorțișoara, garam masala și un vârf de sare într-un vas mare de copt din sticlă.
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. Puneți o grătar pe o foaie de copt și introduceți-l în cuptor.
Puneți o tigaie mare la foc mediu și adăugați 1 lingură de unt. În timp ce untul se topește, înțepați câteva găuri pe fiecare parte a unei felii de pâine cu o furculiță.
Puneți-l în amestecul de ouă și, folosind fie o furculiță, fie mâinile, împingeți pâinea în amestecul de ouă, astfel încât pâinea să se slăbească puțin și să înmoaie lichidul. Întoarceți și repetați.
Folosind o spatulă cu fante sau clești, ridicați pâinea, lăsând amestecul de ouă în exces să se scurgă și așezați-o în tigaia fierbinte. Pe măsură ce prima parte gătește, 2 până la 3 minute, împingeți chipsurile de ciocolată și curmalele tocate în partea moale, nefiertă a pâinii. Fii asertiv! Apoi răsturnați și gătiți încă 2 până la 3 minute.
Scoateți și așezați pe raftul din cuptor pentru a rămâne cald. Repetați cu feliile de pâine rămase, adăugând mai mult unt în tigaie, dacă este necesar.
Combinați siropul de arțar și bourbonul. Încălziți-l în cuptorul cu microunde, dacă doriți. (Puteți face siropul cu o seară înainte; depozitați într-un borcan la frigider, apoi încălziți înainte de servire.)
Fotografie de Kat Teutsch