Chocolate-Cherry Chunk Bezea
Chocolate-Cherry Chunk bezea ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 35. O porție conține 37 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, zahăr pudră, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bezea De Nucă De Cocos Cu Ciocolată De Cireșe, Cherry ciocolata bucată Blondies cu Cherry glazura, și Cookie-Uri De Ciocolată Cherry Chunk pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 20
Acoperiți o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Desenați un dreptunghi de 14 x 10 inci pe hârtie. Întoarceți hârtia; fixați cu bandă de mascare.
Așezați albușurile de ou și crema de tartru într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză medie până se formează vârfuri moi. Creșteți viteza la mare și adăugați treptat zahăr granulat și apoi zahăr pudră, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri rigide.
Adăugați extract; bate doar până se amestecă. Îndoiți cireșele și ciocolata.
Întindeți aluatul pe dreptunghiul desenat folosind spatele unei linguri. Scor dreptunghi în pătrate de 2 inch folosind vârful unui cuțit ascuțit.
Coaceți la 200 timp de 2 ore. Opriți cuptorul și răciți bezea în cuptorul închis 1 1/2 ore sau până la uscare. Îndepărtați cu grijă bezea de pe hârtie. Rupeți în pătrate (2 inci).
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Willamette Valley podgorii întreg Cluster ros. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.