Chocolate-Cherry Chunk Bezea

Chocolate-Cherry Chunk Bezea
Chocolate-Cherry Chunk bezea ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 35. O porție conține 37 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, zahăr pudră, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bezea De Nucă De Cocos Cu Ciocolată De Cireșe, Cherry ciocolata bucată Blondies cu Cherry glazura, și Cookie-Uri De Ciocolată Cherry Chunk pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 20
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Acoperiți o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Desenați un dreptunghi de 14 x 10 inci pe hârtie. Întoarceți hârtia; fixați cu bandă de mascare.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Așezați albușurile de ou și crema de tartru într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză medie până se formează vârfuri moi. Creșteți viteza la mare și adăugați treptat zahăr granulat și apoi zahăr pudră, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Crema De TartruCrema De Tartru
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați extract; bate doar până se amestecă. Îndoiți cireșele și ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CireșeCireșe
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
5
Întindeți aluatul pe dreptunghiul desenat folosind spatele unei linguri. Scor dreptunghi în pătrate de 2 inch folosind vârful unui cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Coaceți la 200 timp de 2 ore. Opriți cuptorul și răciți bezea în cuptorul închis 1 1/2 ore sau până la uscare. Îndepărtați cu grijă bezea de pe hârtie. Rupeți în pătrate (2 inci).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții35
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista