Chocolate Cheesecake I
Cheesecake de ciocolată am nevoie de aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 711 calorii, 10g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați firimituri graham cracker, făină, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cheesecake cu Mascarpone de ciocolată albă cu Caramel sărat și Topping de ciocolată, California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, și Cheesecake cu trufe de ciocolată (moarte prin ciocolată!).
Instrucțiuni
Pregătiți crusta de firimituri combinând firimituri sau napolitane, unt sau margarină și 2 linguri de zahăr. Apăsați amestecul în partea de jos și pe laturile de 2 inci în sus ale unei tigaie cu arc de 9 inci. La frigider.
Topiți chipsurile de ciocolată deasupra unui cazan dublu peste apă fierbinte. Pune deoparte.
Bateți crema de brânză și 1 cană de zahăr într-un bol mare de amestecare până când este netedă și cremoasă. Se amestecă în ouă. Se toarnă treptat amestecul de ciocolată bătând la viteză mică până se omogenizează bine.
Adăugați 1/2 cană smântână, făină, vanilie. Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă în crusta pregătită.
Coaceți într - un cuptor preîncălzit la 350 grade F (175 grade C) timp de 55-60 de minute sau până când umplutura este fermă. Opriți cuptorul. Se răcește cheesecake 1 oră fără a deschide ușa. Se răcește complet. Se răcește câteva ore sau peste noapte.
Garnisiți chiar înainte de servire cu smântână îndulcită făcută prin combinarea a 1 lingură de zahăr cu 1/2 cană de smântână.