Chocolate Cheesecake I

Chocolate Cheesecake I
Cheesecake de ciocolată am nevoie de aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 711 calorii, 10g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați firimituri graham cracker, făină, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cheesecake cu Mascarpone de ciocolată albă cu Caramel sărat și Topping de ciocolată, California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, și Cheesecake cu trufe de ciocolată (moarte prin ciocolată!).

Instrucțiuni

1
Pregătiți crusta de firimituri combinând firimituri sau napolitane, unt sau margarină și 2 linguri de zahăr. Apăsați amestecul în partea de jos și pe laturile de 2 inci în sus ale unei tigaie cu arc de 9 inci. La frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Pentru LegarePentru Legare
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
ZahărZahăr
(55 Napolitane)(55 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
2
Topiți chipsurile de ciocolată deasupra unui cazan dublu peste apă fierbinte. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
3
Bateți crema de brânză și 1 cană de zahăr într-un bol mare de amestecare până când este netedă și cremoasă. Se amestecă în ouă. Se toarnă treptat amestecul de ciocolată bătând la viteză mică până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Adăugați 1/2 cană smântână, făină, vanilie. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Se toarnă în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Coaceți într - un cuptor preîncălzit la 350 grade F (175 grade C) timp de 55-60 de minute sau până când umplutura este fermă. Opriți cuptorul. Se răcește cheesecake 1 oră fără a deschide ușa. Se răcește complet. Se răcește câteva ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Garnisiți chiar înainte de servire cu smântână îndulcită făcută prin combinarea a 1 lingură de zahăr cu 1/2 cană de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
ZahărZahăr
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista