Rulouri de vară cu creveți și Mango cu sos dulce și picant
Creveți și Mango rulouri de vară cu sos de scufundare dulce și picant este un fără lactate și pescatarian garnitură. O porție conține 143 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână frunze de mentă, oțet de orez, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rulouri de vară cu sos de lămâie Mango și mentă, Rulouri de vară de creveți cu sos de scufundare, și Rulouri picante de vară cu sos de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente (prin scallion) într-un castron mic; la frigider.
Pentru a face rulouri: umpleți un vas mare de mică adâncime cu apă caldă. Udați un prosop de bucătărie curat; stoarceți și așezați pe o suprafață de lucru curată.
Așezați 1 foaie de hârtie de orez în apă caldă; înmuiați pentru a se înmuia (aproximativ 30 de secunde).
Scoateți din apă; loc pe prosop de bucătărie. Lucrând rapid, așezați 2 frunze de busuioc cu fața în jos în centrul hârtiei, lăsând 3 inci în partea de jos a hârtiei și aproximativ 1 1/2 inci pe fiecare parte.
Așezați 3 bucăți salată verde deasupra busuiocului;Movilă 2 linguri tăiței deasupra salatei. Completați fiecare cu benzi de mango (1/4 uncie) și 4 jumătăți de creveți. Aranjați 2 frunze de mentă, cu fața în sus, deasupra creveților. Trageți partea inferioară a ambalajului peste umplutură, pliați în laturi și rotiți ambalajul într-un cilindru. Repetați cu ingredientele rămase; serviți cu sos de scufundare.