Chivito
Chivito ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 575 calorii, 24g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați friptură, Monterey jack, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chivito.
Instrucțiuni
Puneți fripturile ușor cu un ciocan de carne până când au o grosime uniformă de aproximativ 1/4 inch.
Se presară sare după gust.
Împărțiți rulourile și întindeți aioli pe ambele jumătăți; pus deoparte.
Încălziți o chapa sau o plită din fontă cu două arzătoare la foc mediu-mare. Pe măsură ce se încălzește, crocant pancetta pe ea, întorcându-se o dată; pus deoparte. Când chapa este suficient de fierbinte încât o picătură de apă sfârâie la suprafață, adăugați fripturile și gătiți, fără să vă mișcați, timp de 2 minute. Întoarceți și gătiți încă un minut, sau până când se face după gust.
Între timp, încălziți uleiul de măsline până când strălucește, apoi prăjiți ouăle până când albușurile sunt fierte, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare.
Așezați o friptură pe jumătatea inferioară a fiecărei rulouri și acoperiți cu o felie de șuncă, brânză și pancetta crocantă și un ou prăjit. Acoperiți celelalte jumătăți cu salată, roșii și piper prăjit și închideți sandvișurile. Feliați în jumătate și serviți.
Din șapte incendii: Grilling the Argentinian Way de Francis Mallmann. Drepturi de autor: 2009 de Francis Mallmann; fotografie: 2009 de Santiago Solo Monllor. Publicat de Artisan, o divizie a Workman Publishing Company.